Цей сайт має обмежену підтримку для вашого браузера. Ми рекомендуємо перейти на Edge, Chrome, Safari або Firefox.

Хто така УНА?

УНА – чарівний персонаж. Кажуть, що вона народилась зі спільної жіночої енергії всього українського. УНА схожа на тебе та на мене, їй девʼятнадцять, а минулого року було сорок сім, її дотик відчувається як любов, її подих як вітер свободи, її голос звучить як мудрість, яку співає Уітні Хьюстон. Так сталося, що УНА має друзів по всьому світу. Зараз вона в Києві, але ми чули, що ще вчора вона гуляла вулицями Парижа та Лос-Анджелеса, а де вона буде завтра, можна лише здогадуватися. Одне ми знаємо точно – вона у журавлиному польоті, у карпатській ночі, у віршах Лесі Українки, у трипільських трикутниках, териконах Донбасу, в краплі Дніпра, вона біжить зеброю по Асканії Нової, та танцює до ранку на всесвітньо відомих рейвах Подолу. УНА живе в серці. Квітуча та вільна, вона рухається крізь час та простір, даруючи світло усьому живому. Кажуть, що вихідними вона катається на велосипеді по Трухановому острові, можливо ви її бачили? 

 

УНА створює сучасне українське вбрання для кожної та кожного. Це вбрання є відображенням того, як УНА поєднала традицій та сучасності. У кожного свій смак, але кажуть що у УНИ багато гарних майстринь, яки вміють зібрати збиранки, робити мережку та гарно вишивають, також останнім часом вона повільно користується чатом GPT, то від неї й диджитальної вишиванки можна дочекатися. Якщо знаєте куди таку вдягати, то ви занадто круті. 

 

УНА дбає про всіх людей, через це вона багато років працювала, щоб зробити яскравий та автентичний одяг доступним. 

 

УНА чує все що кажуть, вона є єдність, то через неї можна об'єднатися в комьюніті. 

 

З УНОЮ можна розмовляти скрізь серце заплющив очі, також можна звернутися по імейл Hello@una-ukraine.com, у УНИ нема обмежень часу та енергії, тому вона всім відповідає.

 

Використовуйте промокод UNA10 для отримання 10% знижки на перше замовлення.

Кошик