Цей сайт має обмежену підтримку для вашого браузера. Ми рекомендуємо перейти на Edge, Chrome, Safari або Firefox.

Доставка та повернення

Політика повернення виробів передбачає 30 днів для подачі запиту на повернення. Обов‘язковими умовами для схвалення запиту є першочерговий стан виробу, наявність бірок, оригінального пакування та чек, що підтверджує покупку. Використані або ношені вироби поверненню не підлягають. Щоб подати запит на повернення товару використовуйте електронну адресу una.vyshyvanka@gmail.com.  

Зверніть увагу, після подачі запиту на повернення ви отримаєте електронне підтвердження у разі, якщо запит буде схвалено, та детальні інструкції щодо повернення товару. Предмети, надіслані нам без попереднього запиту на повернення, не будуть прийняті. Дякуємо Вам за розуміння.

Збитки та проблеми

Будь ласка, перевірте своє замовлення після отримання та негайно зв’яжіться з нами, якщо товар несправний, пошкоджений або якщо ви отримали не той товар, щоб ми могли оцінити проблему та виправити її.

Зв’яжіться з нами, якщо у вас виникнуть запитання чи сумніви щодо конкретного товару.

Обміни

Найшвидший спосіб гарантувати, що ви отримаєте те, що ви хочете, це повернути товар, який у вас є, і коли повернення прийнято, здійснити окрему покупку нового товару.

Європейський Союз 14-денний період охолодження Попри вищезазначене, якщо товар доставляється до Європейського Союзу, ви маєте право скасувати або повернути своє замовлення протягом 14 днів з будь-якої причини та без пояснення.

Як і вище, ваш товар має бути в тому самому стані, в якому ви його отримали, неношеним або невикористаним, з бірками та в оригінальному паковуванні. Вам також знадобиться чек або підтвердження покупки.

Повернення коштів

Ми повідомимо вас, щойно отримаємо та перевіримо ваше повернення, і повідомимо, чи схвалено відшкодування, чи ні. У разі схвалення ви отримаєте автоматичне відшкодування за допомогою початкового способу оплати протягом 10 робочих днів. Пам’ятайте, що ваш банк або компанія, що видає кредитну картку, може зайняти деякий час, щоб обробити та опублікувати відшкодування.

Якщо минуло понад 15 робочих днів після того, як ми схвалили ваше повернення, зв’яжіться з нами за адресою Customer@una-ukraine.com

Доставка по Україні

Відбувається через поштовий сервіс «Нова Пошта», у строки зазначені оператором.

Міжнародна доставка

Термін опрацювання  замовлення  для міжнародної доставки складає від 2-4 днів. Строк міжнародної доставки залежить від опцій регіональних поштових служб. Стандартна міжнародна доставка складає від 14-20 днів. Експрес міжнародна доставка складає від 10-14 днів. 

Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка напишіть нам на: customer@una-ukraine.com

Використовуйте промокод UNA10 для отримання 10% знижки на перше замовлення.

Кошик